Як у "Фейсбуці" "приховувати друзів? Рекомендації щодо приватності профілю

Як у "Фейсбуці" "приховувати друзів? Рекомендації щодо приватності профілю

"" Фейсбук "" - це одна з відомих соціальних мереж, яка надає можливість людям з різних міст спілкуватися один з одним. Мета її створення - забезпечити віртуальне спілкування та пошук нових знайомств.

Створюючи сторінку в соціальних мережах, людина виставляє особисті фотографії та інформацію. Деякі не хочуть, щоб всі знайомі бачили її. Тому й існують спеціальні налаштування, що допомагають засекретити інформацію або обмежити до неї доступ. Зробити це можна, скориставшись функціями, які передбачили розробники.

Складно розібратися, як у "Фейсбуці" "приховувати друзів? Якщо ознайомиться з невеликою інструкцією, стане ясно, що зробити це дуже просто. Насправді, дана процедура здійснюється всього лише кількома кліками миші.

Як приховати друзів?

Розібратися, як у "Фейсбуці" "приховувати друзів, не так складно. Якщо не хочеться виставляти своє особисте життя напоказ, необхідно просто обмежити доступ до особистої сторінки стороннім користувачам.

Цю ситуацію можна вирішити наступним шляхом:

  • Спочатку потрібно зайти на сторінку під власним логіном і паролем.
  • На сторінці вибрати підпункт "Друзі". Відразу з 'являється повний список контактів.
  • У верхньому правому куті є непомітна кнопка "Керувати". Вона знаходиться поруч з "" + "" і має вигляд олівця. Натисніть і виберіть "Редагувати параметри конфіденційності". Тут ви можете налаштувати приватність сторінки.
  • Відкриється нове вікно налаштування. Потрібно вибрати "Список друзів", але там є й інші функції, які не пов 'язані з тим, як приховати фото і друзів. У "Фейсбук" існує багато можливостей, тому в даному розділі потрібно переходити в відповідний пункт.
  • Потім вибрати в меню "Тільки я", тоді переглядати контакти буде тільки господар сторінки, або визначити людей, які можуть дивитися сторінку.
  • Після закінчення налаштувань потрібно натиснути кнопку "Готово" і, таким чином, всі зроблені маніпуляції набудуть чинності.

У розділі приватності існують інші можливості. Цей пункт налаштувань не тільки розкриває питання, як у "Фейсбуці" "приховувати друзів, а й допомагає керувати передплатниками. Тут вибираються певні люди, які можуть читати оновлення і користуватися вільним доступом.

Як у мобільній версії приховати друзів?

Щоб приховати друзів у "Фейсбуці-мобільна версія" ", потрібно насамперед зайти у свій особистий профіль, ввівши дані для авторизації. Внизу є спеціальний значок, що позначається трьома смужками. Натискайте його і з 'являється повне меню сторінки.

Потрібно знайти швидкі пункти конфіденційності. Потім відкриється пункт "Хто може переглядати мої матеріали". Тут вибираються люди, які можуть мати доступ до інформації та особистих даних. За допомогою мобільної версії соціальної мережі здійснюються налаштування, що допомагають визначити відвідуваний контингент сторінки.

Як можна переглядати прихованих друзів?

Як подивитися прихованих друзів у "Фейсбуці"? Це можливо за допомогою функції "Спільні друзі". Якщо заходити на сторінку до будь-якого користувача, зверху буде видно спільних знайомих або можливі контакти. З їх допомогою дізнається вся інформація про людину і про її оточення.

Дані спілкування певної людини дізнаються за лайками, які залишені на його стіні або за коментарями. Багато хто не намагається засекретити інформацію на сторінці. І для того, щоб дізнатися більше про цікаву людину, потрібно просто подати заявку на дружбу з нею.

Приховані друзі

У всіх існує певне оточення, і багато хто в соціальних мережах позначає кращих друзів, колег або родичів. Іноді не хочеться, щоб звичайні знайомі знали багато інформації. Для цього існують функції, що дозволяють приховати інформацію від певних користувачів. Вони сприяють, щоб файли, що знаходяться на сторінці, побачили тільки близькі люди. Для цього потрібно зайти на вкладку контактів, і відразу стануть видні групи, за якими можна розсортувати список друзів або закрити або відкрити доступ до певної групи.

Цей параметр допоможе приховати особисті фотографії та файли, призначені для певних людей. Засекретити інформацію досить просто, існують спеціальні функції, що допомагають обмежити доступ до особистих даних і заблокувати непотрібних гостей.

Залишається сподіватися, що наведена інструкція ні в кого не залишить питань, як у "Фейсбуці" "приховувати друзів.